Home Darts Haal jij een 1-2-3 score? Dan ben je goed genoeg voor de Premier League
Haal jij een 1-2-3 score? Dan ben je goed genoeg voor de Premier League
0

Haal jij een 1-2-3 score? Dan ben je goed genoeg voor de Premier League

9.71K
0

De Premier League of Darts 2020 staat op het punt van beginnen en passend bij dit toernooi willen we je uitdagen met een nieuw spel. In een toernooi dat over 17 weken wordt gespeeld is het cruciaal dat je een constant niveau weet te behalen.

In dit spel dagen we je dan ook niet uit om dubbels of triples te gooien maar is het de uitdaging om de grote getallen te raken. Om de Premier League na te bootsen bestaat dit spel uit 17 beurten waarbij iedere beurt voor een speelweek staat.


Premier League spel
– Begin het spel en gooi 3 pijlen in de grote single 1– Ga daarna verder en gooi 3 pijlen in de grote single 2– Ga verder op de grote single 3 en speel zo door tot en met single 16
– De laatste ronde staat voor de finaledag van de Premier League en deze wordt gespeeld op de bulls-eye

Alle pijlen die je mist op het grote vlak van het nummer dat je dient te raken, telt als een misser. Voor de laatste beurt geldt dat alle punten die niet in de single of dubbele bull zitten als misser worden geteld.


Score
Tel alle missers bij elkaar op en dat is je eindscore waarmee je jouw niveau in kaart brengt. Weet jij het spel uit te spelen met 3 missers of minder? Dan ben je goed genoeg voor de Premier League!

Missers Niveau
1 – 2 – 3 Professional
4 – 5 – 6 Gevorderde
7 – 8 – 9 Boven gemiddeld
10 – 11 – 12 Gemiddeld
13 – 14 – 15 Beginner
16 – 17 -18 of meer Amateur

9712