Home Darts Als je level 10 haalt in dit spel ben je een Darts Master [+ Nederlandse uitleg]
Als je level 10 haalt in dit spel ben je een Darts Master [+ Nederlandse uitleg]
0

Als je level 10 haalt in dit spel ben je een Darts Master [+ Nederlandse uitleg]

1.00K
0

PDC-speler Matthew Edgar daagt jou uit om je niveau op te krikken met onderstaande uitdagingen verdeeld over 10 levels. Je begint op level 1 en wanneer je deze uitdaging uitspeelt mag je door naar level 2.

Tot welk level weet jij te komen?


Level 1
Gooi 15 pijlen tussen de lijnen zoals ze op onderstaande video zijn uitgezet. De lijn links loopt van de linkerkant van de triple 5 naar beneden naar de linkerkant van de triple 19. De lijn rechts loopt van de rechterkant van de triple 1 naar beneden naar de rechterkant van de triple 17.

Lukt het om 15 pijlen op rij tussen deze lijnen te gooien? Dan mag je door naar level 2.

Level 2
Gooi 15 pijlen tussen de lijnen zoals ze op onderstaande video zijn uitgezet. De lijn boven loopt van de bovenkant van de triple 14 naar de bovenkant van de triple 13. De lijn onder loopt van de onderkant van de triple 8 naar de onderkant van de triple 10.

Lukt het om 15 pijlen op rij tussen deze lijnen te gooien? Dan mag je door naar level 3.


Level 3
Begin op 1 en gooi een single, dubbel of triple 1. Als dit lukt ga je door naar 2 waar ook weer ieder vak (single, dubbel of triple) wordt goedgekeurd. Zo ga je door tot en met de 20 waarbij je alle getallen 1 keer moet raken. Je krijgt 3 ‘levens’ en dus mag je slechts 3 keer missen.

Als je een getal mist kost dit 1 leven maar je moet vervolgens ook dat getal nog een keer raken zodat je uiteindelijk 1 tot en met 20 hebt geraakt. Raak je de 3 ‘levens’ kwijt en mis je daarna nog een keer. Dan begin je weer op 1.

Speel je dit spel uit? Ga dan door naar level 4.

Level 4
Gooi 10 beurten waarbij je bij iedere beurt minstens 1 pijl gooit in de lijn zoals ze op onderstaande video is uitgezet. De lijn boven loopt van de linkerkant van de triple 20 naar de linkerkant van de triple 3 en van de rechterkant van de triple 20 naar de rechterkant van de triple 3.

Bonus: Heb je één beurt waarbij je alle 3 de pijlen in de lijn gooit, dan ontvang je een ‘leven’ en mag je op weg naar 10 beurten op rij één keer een beurt de lijn missen.

Lukt het om 10 beurten op rij  met minstens 1  pijl de lijn te raken? Dan mag je door naar level 5.


Level 5
Je krijgt 7 beurten om de 20 tot en met 15 dicht te gooien. Net als bij tactics telt in dit spel een single voor 1 punt, een dubbel voor 2 punten en een triple voor 3 punten. Begin op 20 en wanneer je hier 3 punten op hebt geraakt ga je door naar de 19.

Je hebt in totaal 21 pijlen (7 beurten) om de 20 tot en met de 15 dicht te gooien. Lukt dit? Dan ga je door naar level 6.

Level 6
Gooi 10 keer een pijl in de bulls-eye (50) maar wanneer je een beurt hebt waarbij je geen bulls-eye (50) of single bull (25) gooit dan begin je weer helemaal op 0.

De single bull (25) is in deze ronde dus geen punten waard, maar hij beschermt je wel dat je opnieuw op 0 moet beginnen.

Lukt het jou om 10 keer de bulls-eye (50) te gooien zonder dat je een beurt de bulls-eye (50) of single bull (25) volledig mist? Dan mag je door naar level 7.


Level 7
Begin op ‘1’ en iedere single is 1 punt, iedere dubbel is 2 punten en iedere triple is 3 punten. Scoor in één beurt zoveel mogelijk punten op ‘1’ en ga vervolgens door naar ‘2’. Per getal kun je dus maximaal 9 punten (3 keer triple) scoren. Ga zo door tot en met de 20.

Scoor je minstens 80 punten in dit spel? Ga dan door naar level 8.

Level 8
Dit spel wordt gespeeld van de 20 tot en met de 16. Je begint op de 20 en dient minstens 1 triple 20 te gooien en 2 andere pijlen moeten in de single 20 zitten. Vervolgens ga je naar de 19 waar je ook weer 1 keer triple 19 dient te raken en waarbij de andere 2 pijlen in de single 19 moeten zitten.

Het is toegestaan om 2 keer de triple te gooien en 1 keer de single waardoor je dit spel bijvoorbeeld met 140 begint. Maar je mag niet het grote getal missen en je moet een triple raken van het getal waar je op mikt anders begin je weer op de 20.

Lukt het jou om dit spel uit te spelen tot en met de triple 16? Dan ga je door naar level 9.


Level 9
Je begint op 61 en krijgt 1 beurt om dit uit te gooien. Lukt dit, dan ga je 5 punten omhoog maar lukt dit niet, dan ga je 1 punt naar beneden. Het spel gaat steeds door waarbij je 1 beurt krijgt om de de score waar je op staat uit te gooien. Lukt dit dan ga je 5 punten omhoog en anders ga ja 1 punt naar beneden.

De uitdaging is om 100 punten te halen alvorens je daar mag naar level 10.

Level 10
volgt spoedig

Test