Home Autosport VIDEO: De 85.000 stoeltjes en tv-schermen op Zandvoort Grand Prix 2021
0

VIDEO: De 85.000 stoeltjes en tv-schermen op Zandvoort Grand Prix 2021

6.18K
0

Slechts enkele weken rest ons nog alvorens het Formule 1 circus zal neerstrijken in Zandvoort. Er worden honderdduizenden toeschouwers verwacht en in dit artikel blikken we vooruit op een bezoek aan het circuit.

Informatie zoals hoe je naar het circuit dient af te reizen wordt verstrekt door de organisatie zelf maar hoe gaat je dag op het circuit er vervolgens uit zien? Daar proberen we middels dit artikel een blik op te werpen.

Entree
Zodra je op het circuit aankomt heb je de keuze uit 5 ingangen. Welke het beste bij jou past is afhankelijk van je zitplaats. Dus controleer voor welke tribune je kaarten hebt gekocht en bepaal welke ingang voor jou het dichtstbij is.

Klik op de afbeelding voor een grote weergave

Zitplaats
Op dit moment wordt er volop gebouwd aan de extra tribunes die het mogelijk moeten maken om maar liefst 85.000 zitplaatsen te realiseren. Deze week is een liefhebber met zijn drone over het circuit gevlogen en daarin is prachtig te zien hoe het circuit en de tribunes er momenteel bij liggen. Bekijk of je jouw tribune al kan spotten en je krijgt mogelijk een goed idee van het uitzicht waar je over enkele weken van kan genieten.

TV schermen
Het is natuurlijk prachtig om een mooi uitzicht te hebben op het circuit maar minstens zo belangrijk is het dat je ook goed zicht hebt op één van de grote televisie-schermen die rond het circuit worden geplaatst. Op onderstaande plattegrond is te zien waar deze televisie-schermen komen te staan. De ervaring leert dat er doorgaans meer schermen worden geplaatst dan vooraf is aangegeven maar op onderstaande plekken zal in ieder geval een groot scherm aanwezig zijn.

Eten, drinken en toiletten
Wil je ook weten of je vlakbij je zit- of staplaats een hapje kan eten of iets kan drinken? Dan hebben we voor jou de uitgebreide kaart met alle beschikbare informatie. Je vind hier niet alleen de toiletten en eet- en drink gelegenheden maar bijvoorbeeld ook informatie over de indeling in de pitlane en nog veel meer.

Klik op de afbeelding voor een grote weergave